Individualus gyvenamasis namas

  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas
  • Individualus gyvenamasis namas

„Prohaus“ komanda įgyvendino dar vieną individualaus gyvenamo namo projektą. Statomą namą suprojektavo MAK GROUP komanda, o naujo namo vidaus interjerą sukūrė SAHOME komanda.

Namo šeimininkai – jauna šeima, kuri pageidavo šiuolaikiško ir jaukaus interjero. Pagrindinis uždavinys „Prohaus“ komandai buvo gyvenamąjį namą pastatyti ir įrengti per vienerius metus.

Kadangi namo projektas buvo parengtas per dviejų mėnesių laikotarpį, tad iš karto po projekto pristatymo pradėjome statybos darbus. Kadangi statybos startavo lapkričio mėnesį, pagrindinis iššūkis mūsų komandai buvo metų laikas. Šiame vėlyvo rudens-žiemos periode pasitaikė tiek sniego, tiek lietaus.

Statomas gyvenamasis namas – jaukus, vieno aukšto, 133 m2 ploto su jame vyraujančiomis moderniomis spalvomis ir šiuolaikiškomis erdvėmis. Šeimininkų pageidavimu buvo suprojektuotos aukštos lubos, siekiančios net 3,2 m aukščio – tai namui suteikia dar daugiau erdvės.

Svarbus uždavinys būsto įrengimo darbuose „ProHaus“ komandai buvo mikroklimatą užtikrinančius difuzorius sulieti su interjero erdve. Tam sumontuota kondicionavimo sistema su plyšiniais difuzoriais visuose namuose – jų pageidavo namo šeimininkas.

Šiuolaikiški, priglaistomi plyšiniai difuzoriai pasirinkti dėl jų savybės keisti vėdinimo kryptį – taip dar labiau padidindamas komfortas namuose. Šie difuzoriai tapo ne tik ryškia, bet ir interjerą apjungiančia vidaus interjero detale. Įrengta vėdinimo sistema užtikrino reikalingą oro kiekį patalpose ir minimalų triukšmą.

Pastatui parinkti kokybiški ir praktiški mediniai, 70 proc. balinti langai, išorėje kaustyti aliuminiu, puikiai tinkantys prie namo apdailos.

Įrengiat pagrindinę vidaus patalpą – svetainę kartu su valgomuoju – pagrindiniu „Prohaus“ komandos tikslu buvo parinkti tokias medžio imitacinių plokščių sienas, kad jos derėtų su ažūrinėmis lubomis, pagamintomis iš pušies medžio masyvo.

„Prohaus“ komanda puikiai parinko ir prie interjero pritaikė įleidžiamus grindų apvadus, kurie moderniai ir elegantiškai susilieja su sienomis bei durimis.

Prie sienų iš medžio imitacinių plokščių buvo parinktos beapvadinės durys, kurios puikiai derėjo prie jų apdailos, bendro interjero bei suteikė gyvenamosioms erdvėms subtilumo. Pagal užsakymą buvo gaminami ir suprojektuoti įleidžiami juodi priglaistomi šviestuvai.

Šiame projekte vienas jautriausių elementų kokybei – pagrindinė svetainės sienos apdaila, kuria norėta atskirti svetainę nuo koridoriaus. Svetainės sienos apdailai buvo pasirinkta moderniai ir prabangiai atrodanti juoda dekoro siena. Šis sprendimas puikiai pasiteisino – dekoro mišinių dėka siena atrodo puikiai.

„ProHaus“ komanda pagal užsakovo norus individualiame gyvenamame name įrengė ir garso sistemą, kuri buvo integruota svetainės lubose bei vonios kambariuose.

Džiaugiamės, kad statant ir įrengiant gyvenamąjį namą, puikiai pavyko susitvarkyti su iškilusiais sunkumais bei iššūkiais – namas bei vidaus interjeras įrengtas per nustatytą trumpą laiko terminą, išlaikant aukštą kokybę ir statybos technologinių procesų nuoseklumą.

Vieta
Kaunas
Plotas
133 M2
Pabaigtas
2019